Diensten

Vision systems

Visiesystemen of ook wel machinevisie is een overkoepelende term om verschillende soorten industriële visiesystemen te bundelen. Machinevisie wordt vandaag veelvuldig gebruikt in alle takken van de industrie voor het aansturen van machines, robots en cobots, maar ook voor het controleren van producten. Met behulp van een visiesysteem worden er beelden genomen en verwerkt. De verkregen informatie wordt vervolgens doorgestuurd naar een overkoepelend systeem (PLC) dat deze data verwerkt en indien nodig ingrijpt.


Een visiesysteem maakt en verwerkt dus beelden en het bestaat altijd uit een combinatie van onderdelen die zodanig zijn ingesteld om een optimale werking te verkrijgen. Deze onderdelen zijn voornamelijk een  camera, controller, software en verlichting.


 


Electrical cabinets

Automation


OptimizationBij alle elektrische installaties van machines moeten er natuurlijk ook gedacht worden aan de elektrische kasten. Deze zijn voorzien van alle elektrische componenten zoals beveiligingen, PLC, relais, indicatie lampen en ander elektrotechnisch materiaal.


Induvido voorziet dit allemaal op maat gemaakt en specifiek voor de projecteisen van de klant.


Als we het vandaag de dag hebben over machines dan is de industriële automatisering ervan één van de belangrijkste pijlers.


Wij staan in om de industriële automatisatie van uw bedrijf in economisch opzicht te optimaliseren. Onze kernactiviteit bestaat uit het ontwikkelen en uitwerken van automatisering en cobotapplicaties. Hierbij staan altijd de wensen van de klant centraal.

Zoekt u voor één van bovenstaande pijlers een optimalisatie, dan helpen wij u graag bij het zoeken naar oplossingen voor terugkerende fouten of gebreken in uw installatie.

CONTACT